Informatie

Bezieling, passie, hartstocht en Italiaanse gastvrijheid. Bij Vino&Friends komt alles samen. Of je nu komt lunchen, dineren of borrelen. Op elk moment van de dag waan je je in Italië.

Onze prachtige zaak ligt op een van de mooiste plekjes van Maastricht in het hart van het Stokstraatkwartier. Met uitzicht op het idylische pleintje 'Op de Thermen' kunt u in een vriendelijke en gezellige sfeer genieten van onze Italiaanse gerechten en kiezen uit meer dan 350 wijnen! In de zomer is het extra goed vertoeven op ons prachtige terras. Of het nu gaat om een mooi glas wijn met een klein hapje, een kopje caffe d'arte, een verse pasta, salade of een uitgebreid diner, onze kaart staat vol heerlijke gerechten uit de moderne Italiaanse keuken. Vlees, vis of vegetarisch. Met z’n tweetjes, uw gezin of een groter gezelschap? Bij Vino&Friends is iedereen altijd welkom.

 
Schatkamer: Vino&Friends biedt de keuze uit meer dan 350 Italiaanse wijnen. 90% van deze wijnen is eigen import dat wordt gedaan door ons hoofdkantoor Vino&Friends Store. Proef op onze Wine and Dine locaties ruim 20 wijnen per glas en maak kennis met de verschillende Italiaanse wijnstreken. Onze sommelier voorziet u graag van een passend advies en vertelt u alles over de door u gekozen wijn. Geniet van de prachtige wijnen in combinatie met heerlijke authentieke Italiaanse delicatessen. De eigenaren van Vino&Friends hebben een mooie schatkamer waar wijnen liggen van begin 1990 tot nu. Vraag aan ons personeel de ipad met de selectie schatkamer wijnen of een exclusieve rondleiding.
 
Adresgegevens:
Plankstraat 6 
6211 GA Maastricht
Wine and Dine Maastricht: 0031 (0)43321 8456
Telefonisch bereikbaar 7 dagen per week van 11:00 tot 18:00!

[email protected]
 
Openingstijden Wine and Dine Maastricht:
Maandag t/m zaterdag van 17.00 tot 22:30
Zondag van 13:00 tot 20:00 (warme en koude keuken doorlopend geopend)
 
Sfeer impressies Vino&Friends Maastricht