wijnwinkel maastricht

Geen webshop maar gewoon persoonlijke service in de Vino&Friends wijnwinkel op de Plankstraat 6 in Maastricht. Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Voor vragen bel ons via  0031 (0)43 321 8456

Italiaanse en Limburgse wijnen.....

Vino&Friends importeert het merendeel van haar wijnen zelf. Dit heeft een aantal voordelen: allereerst kunnen wij voor een redelijke prijs kwaliteitswijnen schenken en verkopen omdat wij de groot- en tussenhandel kunnen overslaan. Onze voorkeur gaat uit naar kleine lokale wijndomeinen die kwalitatief hoogwaardige wijnen produceren. Het zijn bijna allemaal familiebedrijven met passie en liefde voor wijnbouw. Zij verspillen nauwelijks geld en energie aan dure reclame- en marketingcampagnes en dat levert meteen een win-win situatie op. Voor de wijnboer, voor ons en uiteindelijk ook voor U.

De wijnen in onze wijnwinkel in hartje Maastricht schenken we in ons restaurant per glas of per fles. Het voordeel voor onze gasten is dat ze de wijn kunnen proeven en ervaren alvorens een of meerdere flessen te kopen. Op zoek naar een leuk cadeau? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Naast uitstekende wijnen verkopen we ook cadeaupakketten en cadeaubonnen voor de feestdagen of andere bijzondere gelegenheden.

Vino&Friends is importeur van o.a.: 
IL Carnasciale  - Zyme - Fontefico - Poderi del Paradiso - Careglio - Scarbolo