Kerst & Oudjaar

Uiteraard hebben we ook een lekker menu voor de kids, tijdens het bestellen ziet u het Vino&Friends kidsmenu.

Flyer thuiskookdoos kerst - lunch/diner  Flyer thuiskookdoos oud&nieuw- diner
Gezellig genieten van top Italiaans eten en dito wijnen kan voorlopig niet in ons restaurant. Voor uw en onze gezondheid blijven de deuren van ons restaurant gesloten. Dat betekent gelukkig niet dat het Vino&Friends-gevoel onbereikbaar blijft in de december maand en tijdens de kerst/oud&nieuw.

In deze complexe tijd van social distancing is het belangrijk om er thuis het allerbeste van te maken. Wat is er dan mooier om in uw eigen huis lekker te genieten van onze Italiaanse specialiteiten en een goed glas wijn? De warme maaltijd wordt zo al snel hét hoogtepunt van uw dag! 

Het is helaas niet mogelijk om onze Italiaanse gerechten warm bij u thuis te bezorgen of volledig bereid af te halen. Dit zou te zeer afbreuk doen aan de kwaliteit en dat willen we niet.

Wij bereiden onze verse producten daarom zo goed mogelijk voor. Met duidelijke schriftelijke instructies en filmpjes op ons YouTube kanaal ‘tovert’ u vervolgens in een mum van tijd een heerlijk menu op tafel. Kortom: een beetje van Vino&Friends en een beetje van uzelf....Samen een feest op tafel!

Wat gaan we doen?

1. U bestelt eenvoudig op onze website het kerst- en/of oud&nieuw menu.

2. U geeft op deze site aan op welk tijdstip u uw bestelling afhaalt. Hiermee voorkomen we dat u in contact met andere mensen komt of onnodig moet wachten.

3. Onze afhaaldagen zijn 24, 25 en 26 december van 10:00 tot 17:00 in onze nieuwe wijnwinkel. Het zou fijn zijn als u het aangegeven tijdstip stipt nakomt, neem even telefonisch contact met ons op indien u onverhoopt ietsje later of vroeger arriveert.

Let op: afhaallocatie is Vino&Friends Wijnwinkel, Plankstraat 6, Maastricht