Voor thuis & to go

Gezellig genieten van top Italiaans eten en dito wijnen kan voorlopig niet in ons restaurant. Voor uw en onze gezondheid blijven de deuren van ons restaurant gesloten. Dat betekent gelukkig niet dat het Lunchen bij OGGI en het Vino&Friends-gevoel onbereikbaar blijft.

Wij hebben twee nieuwe concepten gelanceerd!

Lunchen bij OGGI TO GO is onze jongste telg

OGGI is een nieuw concept en is dagelijks geopend van 12 tot 18 uur. Momenteel is lunchen in een ongedwonge Italiaanse sfeer niet mogelijk op de Plankstraat 6, daarom hebben we OGGI TO GO bedacht. Een uitgebreide kaart met Italiaanse gerechtjes, diverse lekkernijen en koffiesoorten die u op de hand of thuis kunt nuttigen. Uiteraard wordt alles vers en a la minute bereid voor de optimale smaken!

Thuiskookdozen van Vino&Friends

In deze complexe tijd van social distancing is het belangrijk om er thuis het allerbeste van te maken. Wat is er dan mooier om in uw eigen huis lekker te genieten van onze Italiaanse specialiteiten en een goed glas wijn? Onze maaltijden worden zo al snel hét hoogtepunt van uw dag! 

Het is helaas niet mogelijk om onze Italiaanse gerechten warm bij u thuis te bezorgen of volledig bereid af te halen. Dit zou te zeer afbreuk doen aan de kwaliteit en dat willen we niet.

Wij bereiden onze verse producten daarom zo goed mogelijk voor. Met duidelijke schriftelijke instructies ‘tovert’ u vervolgens in een mum van tijd een heerlijk menu op tafel. Kortom: een beetje van Vino&Friends en een beetje van uzelf....Samen een feest op tafel!