Mangiare per gusto non mangiare per fame!

Iedere dag opnieuw hebben wij de ambitie om onze gasten ‘onder te dompelen’’ in een totale Vino&Friends beleving. Daar leven we voor en dat geeft ons energie! Het is nu precies 9 maanden geleden toen we de deuren van onze zaak openden. Vooraf droomden we van een verrassende entourage, informeel, hip en uitnodigend.

Vervolgens een warm en gemeend welkom, glaasje wijn met een paar plakjes ham uit Alto Adige. Je proeft het direct. De pure smaak van alleen de mooiste ingrediënten. De liefde en passie die alleen de beste chef in een gerecht kan vertalen. Mooie wijnen vergezellen deze prachtige ‘schilderijtjes’ op een bord. Je weet dat dit moment uitgroeit tot een onvergetelijke ervaring die je nooit meer loslaat. Dat is ons doel. Dat is onze passie. Dat is Vino&Friends, hét keurmerk voor vrienden, wijnliefhebbers en levenskunstenaars. Geen avond compleet zonder een digestivo of liquore. Bij Vino&Friends heb je de keuze uit mirto, finnocchieto en natuurlijk de welbekende limoncello.

Waar staan we nu? Het is uiteraard aan jullie, onze klanten, om te oordelen. Wij kregen overwegend lovende feedback. Let wel, geen reden voor zelfgenoegzaamheid maar wel erg dankbaar voor alle tips, suggesties en verbeterideeën. Het waren 9 enerverende maanden, iedere dag een feest en mede dankzij jullie zijn onze dromen uitgekomen!

Grazi mille

Fabian en Bas(ta)