06-12-2018
Reserveren kan vanaf nu! Lekker eten, smaakvolle wijnen en vooral veel gezelligheid in een ongedwongen sfeer. Let op, door enorme drukte zijn we al snel volgeboekt!
01-10-2018
In de supermarkt worden er hele vakken mee gevuld: dozen pasta’s in alle kleuren en maten. In de buurt van het koelversvak wordt je verleid met schreeuwerige chocoladeletters: verse pasta’s! Zeker geen slechte producten maar het echte Italië ga je helaas niet ontmoeten.
06-05-2018
Bloesem, bomen weer in het blad en de rokjes weer uit de kast. Op een zonovergoten terras genieten van een ijskoud glas Rosato. Condensdruppeltjes parelen van het glas en flonkeren in de zon, mooier wordt het leven niet!

Of toch? Het kan nog altijd beter... Juist in deze periode krijgen we weer een prachtig product binnen: de zwarte zomertruffel! Hij lijkt erg op de herfsttruffel, maar het vruchtvlees is nog lichter van kleur. De smaak is iets minder sterk maar prijs/kwaliteit verhoudingsgewijs zeer sterk. Deze truffel groeit van mei tot en met augustus. Binnenkort bij ons op de kaart een heerlijke huisgemaakte tagliatelle met een frisse maar romige truffelsaus en Parmigiano Reggiano!

A presto sulla nostra terrazza,

Fabian
22-03-2018
You can buy a nice piece of meat everywhere. That also applies to a bottle of wine or a piece of cheese. But with more than 100 wine tours, numerous visits to the very best local food and wine producers, an intensive Master's degree at the Italian Culinary Institute for Foreigners in the Piemonte, a few years of working&cooking in Alto Adige and Emilia Romagna, I can say i'm an 'expert' without arrogance. Together with our crew we have all the ingredients for an unforgettable Vino&Friends experience. Ciao, Bas(ta)
23-02-2018
Grote pastafabrikanten produceren zo’n 5000 kilo per uur! Dat dit zijn tol eist voor smaak en kwaliteit spreekt voor zich.
De kunst om dagelijks verse, onvervalste ambachtelijke ‘arte bianca’ te maken hebben wij uit onze geboortestreek Friuli meegenomen. Onze moeders en oma’s hebben ons geleerd dat er meer nodig is dan alleen water, eieren en meel. Bij Vino&Friends maken wij iedere ochtend met Italiaanse passie onze verse pasta’s.

Buon appetito

Lorenzo en Giovanni