23-02-2018
Grote pastafabrikanten produceren zo’n 5000 kilo per uur! Dat dit zijn tol eist voor smaak en kwaliteit spreekt voor zich.
De kunst om dagelijks verse, onvervalste ambachtelijke ‘arte bianca’ te maken hebben wij uit onze geboortestreek Friuli meegenomen. Onze moeders en oma’s hebben ons geleerd dat er meer nodig is dan alleen water, eieren en meel. Bij Vino&Friends maken wij iedere ochtend met Italiaanse passie onze verse pasta’s.

Buon appetito

Lorenzo en Giovanni
29-01-2018
Sassicaia

Sinds vele jaren verlang ik naar jou, hoe mooi je bent, jouw ronde vormen, ik fantaseer over dat ene moment wanneer je mijn lippen streelt, die gedachte maakt me gek, veel te lang tem ik mijn verlangen. Jou langdurig negeren leidt tot gekmakend begeren. En toch....samen ouder worden doet geen pijn want ik weet dat je alsmaar mooier wordt.

In onze kelder liggen vele jaargangen te wachten tot dat ene perfecte moment!

Salute,

Team Vino&Friends
21-12-2017
Een fles voor de kerst?
Een fles voor dat geweldige diner?
Een fles om samen met vrienden te delen?
Een fles voor oude herinneringen?
Een fles ter kennismaking?
Een fles voor het feestvarken?
Een fles om te vieren?
Een fles gewoon omdat het lekker is?
Een fles omdat het een ‘koopje’ is?
Een fles voor die ene unieke liefde?
Een fles om samen te delen?
Een fles als goedmakertje?
Een fles die perfect past bij dat speciale feestgerechtje?
Een fles om het nieuwe jaar in te luiden?

Op zoek naar zo’n bijzondere fles? Vino&Friends verkoopt flessen in alle ‘kleuren en maten’, kijk en bestel op onze website www.vino&friends.nl.

Behoefte aan een goed gesprek over wijn, even ruiken en proeven? Kom dan vooral even langs en ervaar ‘real life’ de allermooiste Italiaanse wijnen, een enthousiast gesprek en gratis advies krijgt u uiteraard cadeau.

Salute,

Fabian en Bas(ta)
07-12-2017
Iedere dag opnieuw hebben wij de ambitie om onze gasten ‘onder te dompelen’’ in een totale Vino&Friends beleving. Daar leven we voor en dat geeft ons energie! Het is nu precies 9 maanden geleden toen we de deuren van onze zaak openden. Vooraf droomden we van een verrassende entourage, informeel, hip en uitnodigend.
Vervolgens een warm en gemeend welkom, glaasje wijn met een paar plakjes ham uit Alto Adige. Je proeft het direct. De pure smaak van alleen de mooiste ingrediënten. De liefde en passie die alleen de beste chef in een gerecht kan vertalen. Mooie wijnen vergezellen deze prachtige ‘schilderijtjes’ op een bord. Je weet dat dit moment uitgroeit tot een onvergetelijke ervaring die je nooit meer loslaat. Dat is ons doel. Dat is onze passie. Dat is Vino&Friends, hét keurmerk voor vrienden, wijnliefhebbers en levenskunstenaars.

Geen avond compleet zonder een digestivo of liquore. Bij Vino&Friends heb je de keuze uit mirto, finnocchieto en natuurlijk de welbekende limoncello.

Waar staan we nu? Het is uiteraard aan jullie, onze klanten, om te oordelen. Wij kregen overwegend lovende feedback. Let wel, geen reden voor zelfgenoegzaamheid maar wel erg dankbaar voor alle tips, suggesties en verbeterideeën. Het waren 9 enerverende maanden, iedere dag een feest en mede dankzij jullie zijn onze dromen uitgekomen!

Grazi mille

Fabian en Bas(ta)
30-11-2017
Even mijmeren...en terugdenken aan de mooie tijd toen ik in Italië woonde en werkte. Eind november kleurde het landschap dan steevast sprookjesachtig wit, de straten waren feeëriek verlicht en het dorp prachtig versierd in een unieke kerstsfeer.